Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
суперурожайний сорт. Дуже смачні великі боби ідеально підходять для приготування борщу, других страв, консервації, заморозки. Їх можна вживати на різній стадії зрілості. Недозрілі стручки мають легкий горіховий присмак, а зрілі квасолини швидко розварюються і дуже ніжні на смак.
· висота 30-45 см;
· термін повного дозрівання 55-70 днів;
· боби великі, широкі, білі з червоним крапом;
· стручки рожево-жовті, недостиглі — зелені, 11-13 см в довжину, 1,5-2 см в ширину;
· стручок містить до 5 зерен, на одному кущі ростуть до 12 стручків.
То яка квасоля корисніша — червона або біла? Червона більш калорійна, а біла містить менше білка і легше засвоюється. Тож біло-червона Борлотто — відмінний вибір для нерішучих.
· висота 30-45 см;
· термін повного дозрівання 55-70 днів;
· боби великі, широкі, білі з червоним крапом;
· стручки рожево-жовті, недостиглі — зелені, 11-13 см в довжину, 1,5-2 см в ширину;
· стручок містить до 5 зерен, на одному кущі ростуть до 12 стручків.
То яка квасоля корисніша — червона або біла? Червона більш калорійна, а біла містить менше білка і легше засвоюється. Тож біло-червона Борлотто — відмінний вибір для нерішучих.