Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
найчастіше їх використовують для консервації, проте не менш смачні вони і у свіжому вигляді. Здатність до самозапилення, стійкість до захворювань та тривалий період плодоношення роблять сорт привабливим. Цей сорт можна успішно вирощувати на балконі та на заскленій лоджії.
дозріває через 45-50 днів після посадки;
рослина формує пучкові зав'язі;
плоди циліндричні, темно-зелені, горбисті, до 9 см, масою до 65-80 г;
м'якоть ніжна, хрумка, майже без насіння, не гірчить;
врожайність 7-9 кг із 1 м.кв;
поступове дозрівання врожаю, з червня до настання заморозків.
дозріває через 45-50 днів після посадки;
рослина формує пучкові зав'язі;
плоди циліндричні, темно-зелені, горбисті, до 9 см, масою до 65-80 г;
м'якоть ніжна, хрумка, майже без насіння, не гірчить;
врожайність 7-9 кг із 1 м.кв;
поступове дозрівання врожаю, з червня до настання заморозків.