Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Червоні плоди володіють насиченою солодкістю, хрусткістю і високим вмістом вітамінів. Універсальне застосування в кулінарії дозволяє приготувати найрізноманітніші страви з термічною обробкою і без неї.
· кущ потужний, з пружними пагонами, виростає понад 70 см;
· плоди чотирикамерні, з масою до 150 г;
· дозріває протягом 130 днів з моменту сходів;
· м'якоть соковита, товщина стінки більше 6 мм;
· має властивості тривалого зберігання;
· при транспортуванні зберігається товарний вигляд;
· дозрівання плодів одночасне;
· високостійкий до захворювань.
· кущ потужний, з пружними пагонами, виростає понад 70 см;
· плоди чотирикамерні, з масою до 150 г;
· дозріває протягом 130 днів з моменту сходів;
· м'якоть соковита, товщина стінки більше 6 мм;
· має властивості тривалого зберігання;
· при транспортуванні зберігається товарний вигляд;
· дозрівання плодів одночасне;
· високостійкий до захворювань.